En ook een beetje vermoeiend ...

Het mooie weer komt eraan, de zon schijnt en de motivatie om terug wat meer te gaan bewegen is ook aanwezig. Alleen komen we vaak voor een dilemma te staan... Gaan we naar de sportschool of genieten we van de vitamines die de zon ons geeft? Meestal kiezen we voor de laatste optie en sussen we ons met de gedachte: 'Voor een keer dat het mooi weer is!'. Maar wat als we de sportschool eens naar buiten konden verplaatsen? Iedereen tevreden!

Sam toont aan dat je overal kunt trainen, zelfs op het speelplein achter de hoek. En laat je niet verrassen, spelen op een speelplein kan best zwaar zijn!

Heb je ook zin om buiten te trainen? Kom dan meedoen met de bootcamp op vrijdagavond in Sport Vlaanderen van 17:30-18:30. De 10-delige reeks start op vrijdag 21 april.

Wat kan je nu verwachten van zo'n bootcamp?

Door in beperkte groep te trainen ervaar je het plezier van een 'groepsles' samen met de persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Er worden functionele oefeningen uitgevoerd met uitdagende materialen waarbij je elke spier van het lichaam traint. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je gemakkelijker de dagdagelijkse taken kunt uitvoeren zoals de trap op lopen of met de kinderen buiten spelen.

Deze oefeningen worden aangepast aan elk niveau, dit maakt dat deze trainingssessies voor iedereen toegangkelijk zijn.

Kom mee genieten van het mooie weer, leuke oefeningen, toffe muziek, aangename sfeer en uitdagende materialen!

Schrijf je in via info@personaltrainersam.be.