De maand juni stond in het teken van ontdekken. Ontdekken wat je lichaam kan, ontdekken wat pilates precies is EN wat het voor jou kan betekenen. Veel inschrijvingen, veel nieuwe gezichten maar vooral veel positieve reacties.

Ik stelde de vraag: " Hoe heb jij de lessen pilates ervaren?", en dit waren enkele antwoorden.

"Pilates bij Benedicte Danneels is vr mij nostalgie!! Na lessen in Hasselt en Brussel te hebben gevolgd, was ik hier op zoek nr iemand die dit op hetzelfde niveau kon geven. En het mag gezegd: Benedicte is m.i. meer dan geslaagd!! Het is zalig om te voelen hoe je tijdens de lessen ,naast je grenzen verleggen, ook traint op spierverlenging, spiertraining en daarenboven het correct gebruiken vn al dan niet gekende spieren bij het sporten. Voor mij is de Pilates training in combinatie met training met Personal trainer Sam de perfecte combinatie!!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ"

- E.-

" Ik heb enorm genoten van de eerste les! Heb een nieuwe sport ontdekt. Wist niet dat pilates zo ontspannend was!! Heel goed gedaan, heel fijn dat je tijdens de les ook eens iedereen persoonlijk kwam begeleiden en tips geven! Heb er echt oprecht van genoten ๐Ÿ˜€๐Ÿ™Œ"

-M.-

" Ik vond het ook zeer leuk om te doen en eens iets helemaal anders dan wat ik gewend ben. Tijdens de les voel je heel goed alle spieren die je aan het trainen bent maar achteraf heb je een minder vermoeid gevoel dan bij lessen zoals power, pump,... Ook vooral het spierverlengen vind ik een pluspunt want dat is iets wat ik echt kan gebruiken."

-I.-

"Pilates volgen stond al lang op mijn verlanglijstje, maar het aanbod was er helaas niet in omgeving Brugge. Toen ik zag dat Benedicte lessen zou organiseren, was ik meteen enthousiast. Ze pakt dit perfect aan, weet een mooie balans te creeรซren tussen een professionele en luchtige aanpak. Het geven van de lessen in kleinere groepjes vind ik ook een groot voordeel (= persoonlijker & begeleiding waar nodig/individu). Pilates is tegelijkertijd ontspannend en intensief, de perfecte combinatie, vooral om spieren aan het werk te zetten die anders nooit aan bod komen. De lessenreeks blijf ik zeker en vast volgen, tot snel!"

-L.-

Wil je ook dit gevoel ervaren? Schrijf je dan snel in! Plaatsen zijn beperkt.