"Stretch with strength and control. Control is the most important part because it makes you use your mind."

Bewegen volgens de visie van Joseph Pilates

De Pilates methode is erop gericht het lichaam te stretchen, versterken en balanceren. Het benadrukt de kern van je lichaam, de buik, schuine buikspieren, onderrug, binnen- en buitenkant van de dijen. Om die reden is deze methode een meerwaarde voor al wie bezig is met verantwoord bewegen.

Pilatesbewegingen vereisen dat je vrijwel je hele lichaam activeert, en dit in opperste concentratie. En voor elke beweging die je onder de knie hebt, heeft Pilates een andere versie die nét dat tikkeltje anders is.

Deze lessen gaan enkel door in onze studio in Damme. We werken met vaste lessenreeksen. Zo kunnen we tijdens een reeks gradueel opbouwen en iedereen uitdagen op zijn niveau.

WANNEER?

MAANDAG

Intermediate/advanced - 18:30 / 19:30

DINSDAG

Pilates PLUS - 18:30

All levels - 19:30

WOENSDAG

All levels - 18:30

Intermediate/advanced - 19:30

VOOR WIE?

Plus : Voor mensen met milde rug-, nek- of schouderklachten. Er wordt extra aandacht besteed aan correcte houding en uitvoering. Je leert je lichaam kennen en leert hoe je correct moet bewegen.

Intermediate / advanced : Je hebt al heel wat uren pilates achter de rug, je begrijpt de termen en kan deze al goed toepassen. Je bent helemaal klaar om elke oefening nog meer uit te puren. Meer uitdaging, meer kracht, nog meer tempowissels en herhalingen. Het niveau wordt bepaald door de groep . Uiteraard met aandacht voor je techniek.

All levels : Zoals de term het zelf zegt. Elk niveau is hier welkom. Door de kleine groepen is het makkelijk om ,indien nodig, individueel te gaan aanpassen of bijsturen.

KOSTPRIJS?

Maandag : 9 lessen - 96 euro

Dinsdag : 11 lessen - 120 euro

Woensdag : 11 lessen - 120 euro

Geen les op feesdagen en in de vakantie.

zin in pilates?
schrijf je online in voor onze lessen!

Inschrijven