Als je aan het logo van PT Sam denkt, dan valt het meteen op dat er 'altijd' een driehoekje bij betrokken is.

Waarom precies die driehoek?

Deze zaak is opgebouwd rond drie pijlers. Elke pijler wordt toegepast in elke training.

  1. FUN

Laten we onszelf niets wijs maken, niet iedereen beweegt en sport graag. Dit is jammer. Daarom zorgt Sam ervoor dat er héél veel variatie is tijdens de trainingen. Geen enkele workout is hetzelfde. Je zult je grenzen verleggen met behulp van 10-tallen verschillende soorten materiaal.

- Sam is ook fan van droge humor. Héél droge humor... -

  1. FIT

Tijdens de trainingen wordt zowel de hartslag op verantwoorde wijze omhoog gebracht, maar ook de verschillende spiergroepen staan voor een uitdaging. Elke workout is een mooi samenspel van cardiovasculaire en spierverstevigende oefeningen. Afhankelijk van de eigen doelstellingen wordt een correcte verhouding tussen beiden toegepast.

- Sam heeft moeite met kleermakerszit. Je kunt natuurlijk niet alles kunnen... -

  1. FUNCTIONAL

Dit is een woord dat meer en meer opkomt in de wereld van health & fitness. Maar wat bedoelt men hier nu juist mee? Tijdens de trainingen worden bewegingen 'nagebootst' die men in het dagelijkse leven vaak uitvoert. Denk maar aan het versleuren van bepaalde bakken, dragen van zwaren tassen of heffen van bepaalde materialen. Door op deze soort bewegingen als trekken, duwen, heffen, dragen en buigen te gaan trainen zul je fitter en flexibeler in het dagelijkse leven gaan staan. Bij deze oefeningen gebruik je heel veel verschillende spiergroepen zodat je hele lijf sterkter wordt.

- Sam heeft een koopverslaving als het op trainingsmateriaal aan komt. Een vrouw koopt schoenen, Sam koopt materiaal. Kan jou alleen maar ten goede komen zeker? -