Wij houden van eten - Zeker als we zelf niet moeten koken.

____

Een tijdje terug waren wij ( Sam & Benedicte ) op citytrip in Londen. In zo'n grote stad, waar je het ene hippe restaurant na het ander hebt, is het moeilijk om er 1'tje uit te kiezen. Na veel zoeken, proberen en proeven hebben we een lijstje gemaakt van onze favorieten.

OPSO

Deze zaak (met een super coole inrichting) brengt de Griekse keuken in een modern jasje. Je kunt er terecht voor zowel ontbijt, brunch, lunch en diner. Wij namen er de brunch op zaterdagochtend en deze stelde ons niet teleur!

Reserveren is wel noodzakelijk. Meer weten? http://www.opso.co.uk

KOBA

KOrean BArbecue

De naam zegt het zelf. Koreaans eten op een barbecue, je eigen privé barbecue. Elke tafel is voorzien van een kleine plaat met een eigen luchtafzuigsysteem. Hierdoor kan je zelf bepalen wat je wanneer zult eten. Het ruime aanbod aan gezonde gerechten zorgt ervoor dat je lekker en puur kunt eten. Wij namen nori, portie gemengde groenten ( spinazie en sojascheuten), portie zilvervliesrijst met groenten en de het bbq assortiment.

Gezellig, plezant en vol met nieuwe smaken!

http://kobalondon.com

Granger & Co.

Op zondag rondwandelen in de straten van Notting Hill en hierbij nog een lekker ontbijtje meepikken. Dit is vakantie! Bij Granger & Co kan je niet reserveren dus neem zeker je tijd.

Onze favoriet : The ricotta pancakes with banana !

https://grangerandco.com/notting-hill

Barrafina

Sharing is caring. Wij houden ervan om allerlei kleine gerechtjes te bestellen. Barrafina is een Spaans tapasrestaurant waar je kwalitatief hoogstaande tapas kunt bestellen. Wij gingen naar de zaak in Drury Lane waar we aan de bar konden zitten. Het eten wordt voor je neus klaargemaakt en doet je al watertanden door ernaar te kijken.

Hier kun je niet reserveren. http://www.barrafina.co.uk/restaurants

The Riding House

Ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen in Oxford street. Het ruime assortiment aan 'juices' is leuk meegenomen!
Geef toe: het ziet er toch fantastisch uit ?

http://ridinghouse.cafe

STICKSNSUSHI

Wij houden van sushi. Hoe meer hoe beter. Het leek ons dan ook tof om ons weekendje af te sluiten bij sticksnsushi. Dit bleek een schot in de roos. We konden niet kiezen en besloten dan maar om van alles een klein beetje te bestellen.

Zo zag onze maaltijd eruit.

Een echte aanraden voor wie graag sushi eet! http://www.sticksnsushi.co.uk/

London : See u soon!